Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Волейбол: Збірна України у спарингу віддала перемогу Німеччині

Волейбол: Збірна України у спарингу віддала перемогу Німеччині

Відбувся перший товариський матч чоловічої збірної України з волейболу перед стартом сезону в Золотій Євролізі-2024 – «синьо-жовті» поступилися Німеччині – 1:3 за сетами.


Зауважимо, це протистояння стало першим на посаді для нового головного тренера Рауля Лосано, який очолив національну збірну у квітні, змінивши латвійця Угіса Крастіньша. Українці на матчі з Німеччиною грали без Олега Плотницького, Василя Тупчія та ще кількох гравців, які з різних причин відмовилися прибути до національної команди.


Наша збірна виходила у наступному стартовому складі: Сергій Євстратов, Євген Кісілюк, Дмитро Янчук, Юрій Семенюк, Максим Дрозд, Дмитро Шаповал, Олександр Бойко. 


У першому сеті команда Лосано з боєм поступилися супреникам (22:25), у другому – взяли реванш (25:21). Наступні дві партії залишились за Німеччиною. Найрезультативнішими українськими гравцями стали Шаповал та Янчук, які набрали по 13 очок.



Волейбол. Контрольний матч

  • Україна – Німеччина – 1:3 (22:25, 25:21, 23:25, 19:25).


Нагадаємо, збірна України продовжує тренувальний збір, готуючись до Золотої Євроліги-2024. 


16 травня «синьо-жовті» зіграють ще один спаринг зі збірною Польщі. А 18 травня наша команда зустрінеться з Румунією у першому турі Золотої Євроліги.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background