Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Іноуе визначився зі своїм наступним суперником: коли та з ким битиметься японець

Іноуе визначився зі своїм наступним суперником: коли та з ким битиметься японець

Абсолютний чемпіон світу у другій найлегшій вазі Наоя Іноуе (28-0, 25 КО) проведе свій наступний бій у Токіо (Японія) 24 грудня. Його суперником буде австралієць  Сем Гудман (19-0, 8 КО).

Про це інформує журналіст Майк Коппінджер.

У своєму останньому бою японський боксерм переміг Ті Джея Дохені (26-5, 20 КО), екс-чемпіона світу за версією IBF. Протистояння було завершено у сьомому раунді технічною перемогою Наоя. Ті Джей відмовився від продовження поєдинку через пошкодження спини.

На початку травня Іноуе провів попередній захист своїх чотирьох титулів проти мексиканця Луїса Нері, претендента на титул за версією WBC. 31-річний японець здобув дострокову перемогу в шостому раунді та залишився непереможеним на професійному рингу.

Завдяки тому успіху японець очолив світовий рейтинг незалежно від вагової категорії (P4P) за версією журналу The Ring, проте ненадовго – пізніше його посунув з п’єдесталу українець Олександр Усик, який став абсолютним чемпіоном у хевівейті.

Нагадємо,  WBA зобов’язала Іноуе провести захист своїх титулів проти узбека Муроджона Ахмадалієва, який понад три роки володів титулами WBA та IBF, але у серпні 2023-го програв їх Марлону Тапалес з Філліпін.

У Наоя та Муроджона було 30 днів, щоб узгодити умови майбутнього бою, який мав відбутися до 25 вересня поточного року. Проте Наоя проігнорував вимогу Всесвітньої боксерської асоціації та відмовився від бою з Ахмадалієвим.

Сем Гудман – обов’язковий претендент IBF у другій найлегшій вазі. Боб Арум, співпромоутер Іноуе, анонсував ще один поєдинок японця в 2025 році в США.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background