Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Хокей: Збірна України у контрольному матчі переграла Угорщину

Хокей: Збірна України у контрольному матчі переграла Угорщину

Збірна України з хокею у контрольному матчі обіграла Угорщину (6:3). 

Про це інформує ФХУ.

Перший період протистояння завершився нульовою нічиєю, а ось друга 20-хвилинка вийшла ударною для «синьо-жовтих». Українці тричі закидали шайби у ворота суперника – відзначилися Садовіков, Чердак і Пересунько.

У завершальному періоді відбулася гольова перестрілка – суперники закинули по три шайби у ворота один одного. У складі підопічних Дмитра Христича відзначилися Бородай, Денискін, а Садовіков оформив дубль, але підсумковий тріумф від українців вже нікуди не подівся.

Контрольний матч

  • Угорщина – Україна – 3:6 (0:0, 0:3, 3:3).

Зауважимо, що гра з угорцями закривала для України десятиденні тренувальні збори у Будапешті, після яких збірна вирушить до Риги на матчі олімпійської кваліфікації. У фінальному раунді олімпійської кваліфікації українці зіграють з Францією, Словенією та Латвією. Поєдинки відбудуться у Ризі з 29 серпня по 1 вересня. Путівку на Олімпійські ігри-2026 отримає переможець квартету. Першим суперником нашої збірної стане Франція – цей матч відбудеться 29 серпня.

Нагадаємо, у попередньому раунді олімпійської кваліфікації наша команда розгромила Південну Корею (4:0), команду Польщі (3:2) та Естонії (5:3).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background