Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

БІПА зможе повернутися до Суперліги: що про це відомо

БІПА зможе повернутися до Суперліги: що про це відомо

Баскетбольний клуб БІПА-Одеса попросив дати можливість виступи у Вищій та Першій лігах і зберегти можливість грати у Суперлізі у майбутньому.

Про це інформує пресслужба ФБУ.


«На жаль, низка спонсорів не змогли нас підтримати, тому ми вирішили заявитися молодою командою до Вищої та Першої ліг. Звичайно, нас можна критикувати, але наше завдання – зберегти баскетбол на Одещині. Хочу також зауважити, що клуб не має боргів по заробітній платі перед гравцями та персоналом, які представляли команду минулого сезону. На мою думку, ми зможемо повернутися до Суперліги вже наступного року», – зауважив президент Одеської обласної федерації баскетболу Сергій Назаренко.


«Зараз ми оновилися і виступи у Вищій та Першій лігах стануть для хлопців важливою практикою, тими необхідними 30-40 іграми, які вони отримають в якості підготовки до виступів на більш високому рівні. Ми не здаємося і хочемо, щоб наше місто, наша школа та наша команда були представлені на гідному рівні. Якщо для цього буде потрібно рік-два пограти у Вищій лізі і виховати нове покоління – ми підемо на це і зараз саме цим і займаємося.

Хочу також наголосити, що крім чоловічих команд при нашій школі є жіноча команда, яка точно візьме участь у Суперлізі. Розглядаємо можливість участі у Вищій лізі команди молодих дівчат, яким також необхідна ігрова практика», –  директор БК БІПА Сергій Стразов.


Нагадаємо, минулого тижня БК БІПА повідомив про відсутність достатнього фінансування для забезпечення участі команди в Суперлізі сезону-2024-2025 на належному рівні.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background