Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Збірна України з футзалу зіграє з Бразилією у півфіналі ЧС

Збірна України з футзалу зіграє з Бразилією у півфіналі ЧС

В Узбекистані триває фінальний турнір чемпіонату світу з футзалу. Сьогодні, 2 жовтня у Ташкенті збірна України у межах 1/2 фіналу зіграє проти команди Бразилії. Матч розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Про це інформує УАФ.


«Ми знаємо, проти кого ми гратимемо. На мій погляд, Бразилія – найсильніша збірна планети. Але ми і знаємо, що непереможних команд не буває. Вийдемо на паркет і спробуємо використати свій шанс», – сказав головний тренер «синьо-жовтих» Олександр Косенко. 


У будь-якому випадку, українці на турнірі проведуть ще два поєдинки – 6 жовтня заплановані матч за третє місце та фінал. В іншому півфіналі завтра зіграють Аргентина та Франція.  

На груповому етапі наша збірна спочатку поступилися Аргентині – 1:7, а потім двічі впевнено перемогли – Анголу (7:2) та Афганістан (4:1). Згодом наша команда виборола путівку до 1/4 фіналу в матчі з Нідерландами (3:1), а там ефектно здолала Венесуелу (9:4).

Варто зазначити, що до півфіналу мундіалю збірна України раніше виходила лише раз – 1996 року (у підсумку – четверте місце). Тоді як Бразилія – п'ятиразовий чемпіон світу – перемогла на цьому мундіалі всіх суперників з загальним рахунком 35:3. До речі, наша збірна зустрічалася з бразильцями у спарингу не так давно, у квітні, і поступилася – 2:7.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background