Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Українці завоювали три медалі на турнірах Satellite FIE

Українці завоювали три медалі на турнірах Satellite FIE

Українці відзначилися трьома нагородами на турнірах серії Міжнародної федерації фехтування Satellite FIE – однією золотою та двома бронзовими.

Про це повідомляє Мінмолодьспорту. 

Так, шабліст Юрій Цап здобув перемогу на змаганнях у Софії (Болгарія). У фіналі 32-річний українець був кращим за Енеса Талгу Календера з Туреччини (15:11) і здобув свою першу золоту нагороду на турнірах серії Satellite FIE.

Шпажист Андрій Опанасенко посів третю сходинку на змаганнях у Женеві (Швейцарія). Це третя медаль серії Satellite FIE у кар’єрі 21-річного спортсмена.

У чвертьфіналі він переміг призера Кубка світу та Гран-прі Емеріка Гаї з Франції (15:11), а у півфіналі поступився майбутньому переможцю Гергею Ковачу з Угорщини (10:15).

Третю медаль українцям принесла шпажистка Дар’я Варфоломеєва, яка також посіла третє місце в особистих змаганнях і вперше в кар’єрі зійшла на п’єдестал сателіта.

25-річна українка здолала у чвертьфіналі колегу по команді Емілі Конрад з рахунком 15:8, а у фінал Варфоломеєву не пустила досвідчена швейцарка Ангела Крігер (10:15).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background