Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

У ФХУ розповіли про новий сезон: що відомо

У ФХУ розповіли про новий сезон: що відомо

Директор чемпіонату України з хокею Сергій Бабинець розповів про те, яким буде новий сезон. За його словами, поки планується участь 7 клубів: київський «Сокіл», «Кременчук», «Київ Кепіталз», херсонський «Дніпро», вінницькі «Берсерки», київський «Тризуб» та новий колектив – одеський «Шторм». 


«Наголошую, що заявки попередні. Надалі клуби мають довести свою відповідність умовам регламенту змагань. Це стосується і фінансових гарантій, й наявності інфраструктури, й відповідної комплектації», – зазначив Сергій.


Бабинець додав, що вони очікують від команд документації, яка підтвердить їх участь у чемпіонаті України. 


«Наразі ми розробляємо проєкт календаря. Цьогорічний сезон також стартує з розіграшу Кубка України. Новостворений клуб «Шторм» сам звернувся у Федерацію хокею України з офіційним листом щодо готовності прийняти матчі національного Кубка на початку вересня в Одесі. 


Ми мали побоювання, що місцевий Палац спорту не зможе прийняти шість команд. Тому я з делегацією від ФХУ проінспектували арену, ближче познайомилися з керівництвом «Шторма», переконалися, що вони дійсно налаштовані серйозно. Одесити розраховують боротися за найвищі місця вже в дебютному сезоні», – сказав він.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background