Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Тренер Дюбуа прокоментував можливий реванш Даніеля з Джошуа

Тренер Дюбуа прокоментував можливий реванш Даніеля з Джошуа

Можливий другий бій чемпіона світу за версією IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа (22-2, 21 КО) проти екс-чемпіона світу в хевівейті Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО) буде не менш складним для нього підопічного, ніж перший.

Про це заявив тренер Даніеля Дон Чарльз, передає Fight News.


«Послухайте, якщо все-таки призначать цей матч-реванш, то можу вам сказати, що зарозумілість – це хвороба, на яку я не страждаю. Очевидно, що це серйозне випробування. Ентоні Джошуа – небезпечний боєць.

Ми не можемо самозаспокоюватися, тому що поранена тварина ще небезпечніша. Тому якщо буде матч-реванш, ми повинні поставитися до нього серйозно і уявити, що це лише перший раунд їхнього протистояння», – зазначив коуч.


Нагадаємо, 22 вересня Джошуа зазнав поразки від Дюбуа у бою, який пройшов у Лондоні. Після поєдинку Даніель заявив, що готовий провести реванш..

Відомо, що бій Джошуа – Дюбуа встановив новий рекорд за кількістю глядачів у 21 столітті на боксерському поєдинку. Вечір боксу на стадіоні «Вемблі» у Лондоні відвідали 98 128 людей.

За словами промоутере Ей Джея Едді Гірна, у контракті на протистояння було прописано опцію реваншу. Однак Боб Арум спростував цю заяву.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background