Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Опетая хоче побитися з Усиком

Опетая хоче побитися з Усиком

Джей Опетая, володар титулу IBF у першій важкій вазі, хотів би опинитися в ринзі з об'єднаним чемпіоном суперважкого дивізіону Олександром Усиком.

Про це повідомляє Seconds Out. 

За словами австралійця, він уже готовий кинути виклик представнику України.


«За всієї поваги, я б із задоволенням зустрівся в рингу з Усиком. Коли я бився в Лондоні на Олімпійських іграх, він забрав золоту медаль у моєму дивізіоні.

Я завжди був близький до вершини. Я завжди перебував у тіні і чекав своїх можливостей. Я б із задоволенням побився з таким бійцем. У мене є стиль, щоб перемогти його», – зазначив Опетая.


Свій наступний бій Джей проведе 12 жовтня проти Джека Мессі в андеркарді поєдинку між Дмитром Біволом і Артуром Бетербієвим.

У своєму останньому бою в ніч на 19 травня, який проходив в андеркарді поєдинку між Усиком і Тайсоном Ф'юрі, Опетая одноголосним рішенням суддів переміг Майріса Брієдіса.

Тієї ж ноч українець завдав британцю першої поразки в професійній кар'єрі в бою, що пройшов на «Kingdom Arena» в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемога була присуджена українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 і 114-113.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background