Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джервонта та Роуч офіційно оголосили про бій у грудні

Джервонта та Роуч офіційно оголосили про бій у грудні

Поєдинок між володарем поясу WBA у легкій вазі Джервонтою Девісом (30-0, 29 КО) та чемпіоном світу WBA у другій напівлегкій вазі Ламонтом Роучем (25-1-1, 10 КО) офіційно підтверджено. Протистояння відбудеться 14 грудні на арені «Toyota Center» у  Г’юстоні (США).

Про це повідомляє Premier Boxing.

Раніше дозвіл на титульний бій Роучу видала Всесвітня боксерська асоціація (WBA).

У разі перемоги Роуча, йому буде надано п’ять днів, щоб відправити до WBA своє рішення про те, який із двох титулів він збереже і захищатиме. Якщо ж Ламонт програє, йому доведеться битися з офіційним претендентом у другій напівлегкій вазі протягом 120 днів після бою з Девісом.

Нагадаємо, у червні Роуч успішно захистив свій титул у поєдинку з ірландцем Фергалом Маккрорі, здобувши перемогу технічним нокаутом у 8-му раунді. 

Джервонта в ніч на 16 червня захистив свій чемпіонський титул WBA, відправивши в нокаут співвітчизника Френка Мартіна. 29-річний боксер залишається непереможеним, причому 29 перемог із тридцяти він здобув достроково.

Представники Девіса раніше вели переговори про бій із володарем чемпіонського поясу WBC у легкій вазі Шакуром Стівенсоном (22-0, 10 КО), який заявляв, що готовий вийти на поєдинок проти «Танка» у будь-який час.

Також команда Джервонти довгий час вела переговори про поєдинок із чемпіоном світу IBF та IBO у легкій вазі Василем Ломаченком. Івент планували провести в листопаді 2024 року в американському Лас-Вегасі на MGM Grand або T-Mobile Arena, проте українець вирішив взяти паузу в кар’єрі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background