Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жирона повідомила терміни відновлення Циганкова

Жирона повідомила терміни відновлення Циганкова

Вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков пропустить близько 5 тижнів через травму сухожилля двоголового м’яза стегна лівої ноги.

Про це інформує сайт команди.

Відомо, що українець отримав травму в середу, у матчі Ліги чемпіонів проти Феєнорда (2:3). Тоді Віктор здійснив ривок у боротьбі за м’яч у середині першого тайму, після чого не зміг продовжити гру. На 29-й хвилині йому на заміну вийшов Арно Данжума.

Нагадаємо, Циганков отримав виклик від Сергія Реброва на жовтневі матчі Ліги націй проти Грузії (11 жовтня) та Чехії (14 жовтня).

За словами журналіста Ігоря Бурбаса, у разі серйозної травми у Циганкова його зможе замінити у заявці національної команди вінгер київського Динамо Андрій Ярмоленко, який знаходиться в резервному списку збірної України.

Нагадаємо, 7 вересня українці  уформально домашньому матчі 1-го туру групи B1 Ліги націй-2024/25 зазнали поразки від Албанії – 1:2. А за кілька днів у матчі 2-го туру програли Чехії (2:3). 

Збірна України замикає турнірну таблицю групи B1. По три очки після двох турів в Албанії та Чехії, лідирує Грузія з двома перемогами в активі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background