Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Усика затримали в аеропорту Кракова: Відома причина

Усика затримали в аеропорту Кракова: Відома причина

Володаря поясів WBC, IBO, WBA та WBO у надважкій вазі, українського боксера Олександра Усика (22-0, 14 КО) затримали в аеропорту Кракова. Причиною цього є врата статусу пасажира.

Про це повідомив прес-секретар командувача Карпатського прикордонного загону Яцек Міхаловський, передає Fight News.


«Все трапилося так: двох чоловіків перевізник зняв з рейсу до Салоніки, на той момент вони втратили статус пасажирів. Проте вони не захотіли виходити за ворота і не відповіли на прохання служби безпеки аеропорту. Потім розпочалася процедура і на допомогу прибула спеціальна оперативна група із установи в [аеропорту] Кракове-Баліце.

Наші співробітники підійшли до них і, оскільки вони були трохи схвильовані тим, що вони не відлетіли, пояснили їм, що у разі недотримання процедур щодо них будуть застосовані прямі примусові заходи. На одну людину вдягли наручники, але тільки в профілактичних цілях. Просто через його габарити та вищезгаданий стан», – зауважив Міхаловський.


Що відомо про інцидент?

Усик прибув до аеропорту Кракова разом з товаришем, якого польські служби не захотіли пускати на борт літака з неназваних причин і згодом затримали. Олександр заявив, що він проти цих заходів і відмовлявся летіти сам, за що в результаті був також затриманий. 

Нагадаємо, в ніч на 19 травня Усик переміг Тайсона Фʼюрі окремим рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Реванш відбудеться 21 грудня. Відомо, що тренувальний табір Усика напередодні другого бою буде проходити у Валенсії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background