Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Тренер Дюбуа не вірить, що Усик знову переможе Фʼюрі

Тренер Дюбуа не вірить, що Усик знову переможе Фʼюрі

Дон Чарльз, тренер володаря поясу IBF у суперважкій вазі Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO), вважає, що володар поясів WBC, IBO, WBA та WBO у суперважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) не переможе Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Про це повідомляє  Fight News.

Чарльз заявив, що українець шахраював у бою з його підопічним, попри те, що він є великим бійцем свого покоління.


«Усик феноменальний. Він великий боєць свого покоління, що б не сталося далі. Але коли справа доходить до того, що трапилося з нами в Польщі – я не скривджена людина, але я просто не люблю хлопців, які шахраюють. А з нами в тому бою шахраювали.

Тим не менше, подивіться, де ми знаходимося сьогодні. І нам лестить можливість провести з ним реванш, якщо він досягне успіху в бою з Ф’юрі. Але я не вірю, що Усик зробить це вдруге. Я вважаю, що Ф’юрі поб’є його. Але якщо ні, то Даніелю слід побитися з Усиком, і ми насолоджуємося цим шансом», – зазначив він.


Нагадаємо, 26 серпня 2023 року Усик у Вроцлаві переміг Дюбуа. У п’ятому раунді Олександр опинився на підлозі після того, як Даніель пробив йому нижче пояса.

Рефері дав українцеві час на відновлення, після чого поєдинок продовжився. 

Наприкінці восьмого раунду Усик відправив суперника в нокдаун, але британець зміг продовжити бій, а у дев’ятому раунді українець нокаутував британця після чергового удару.

Дюбуа у своєму останньому поєдинку здобув перемогу над Джошуа 21 вересня  і захистив титул чемпіона IBF, який одержав після того, як від нього відмовився Усик.

Усик завдав поразки Фʼюрі в ніч на 19 травня. Перемогу було присуджено українцю окремим рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Реванш відбудеться 21 грудня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background