Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Промоутер Дюбуа хоче організувати бій британця з Усиком

Промоутер Дюбуа хоче організувати бій британця з Усиком

Наступним суперником чемпіона IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO) може стати чемпіон світу у суперважкому дивізіоні за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександр Усик.

Бажання провести цей бій висловив промоутер британця Френк Воррен, передає BBC.

Зауважимо, що в ніч на 22 вересня Дюбуа став новим чемпіоном світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF), нокаутувавши у пʼятому раунді Ентоні Джошуа. Після цього протистояння Френк зауважив, що Даніель виріс як професіонал за цей рік та наразі готовий до реваншу з українцем.


«Бій, у якому я хотів би його побачити зараз, – це знову Усик. Він інший Даніель Дюбуа, він більш зрілий фізично і морально. [Даніель] буде ставати все сильнішим та буде [боксувати ще] деякий час. Він ще молодий і має всі інструменти, щоб підкорити цей дивізіон», – сказав промоутер.


Під час першого бою Дюбуа з Усиком відбувся епізод, коли українець опинився на настилі рингу після удару від британця нижче пояса, отримавши до чотирьох хвилин перерви на відновлення. Тоді британець заявив про шахрайство з боку українського опонента.


«Дюбуа втратив самовладання [після інциденту]. Я думаю, що це пов’язано з тим, що він був трохи молодший, і йому, ймовірно, не вистачило кмітливості, щоб впоратися з цим. Але тепер він зовсім інший хлопець, як ви бачили в суботу ввечері», – додав Воррен.


Нагадаємо, Дюбуа зустрічався з Усиком у серпні 2023 року. Тоді Олександр завершив бій нокаутом у дев'ятому раунді, при цьому на момент вирішального удару вів у рахунку за записками усіх суддів.

Відомо, що Даніель ще перед боєм за титул IBF звернувся до Усика щодо реваншу. Однак наразі українець має провести реванш з Тайсоном Ф'юрі. Згідно з підписаним контрактом, боксери не мають права проводити інші поєдинки перед другим боєм.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background