Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

NAVI впевнено обіграла MOUZ на PGL Wallachia Season 2

NAVI впевнено обіграла MOUZ на PGL Wallachia Season 2

Українська кіберспортивна організація Natus Vincere (NAVI) впевнено обіграла німецьку команду MOUZ (2:0) у матчі третього раунду групової стадії турніру PGL Wallachia Season 2 з Dota 2.

Зауважимо, що це друга перемога для українців на груповому етапі. Раніше «Народжені перемагати» обіграли Team Waska (2:1), а також поступилися HEROIC (1:2).

Наступний матч NAVI проведуть 8 жовтня проти Alliance. Початок зустрічі о 16:00 за київським часом. Для виходу в плей-оф PGL Wallachia Season 2 потрібно здобути три перемоги на груповій стадії, яка проходить за швейцарською системою. Команди, які програють три поєдинки, залишать турнір.

Нагадаємо, український колектив отримав пряме запрошення на PGL Wallachia Season 2. На турнірі в Румунії Natus Vincere грають з трьома стендінами – Клементом «Puppey» Івановим, Мирославом «BOOM» Біцаном і Божидаром «bzm» Богдановим.

PGL Wallachia Season 2 проходить у LAN-форматі у Бухаресті з 4 по 13 жовтня. Призовий фонд турніру – $1 млн.

Формат передбачає груповий етап за швейцарською системою (кожна команда грає з суперником, який має таку ж кількість перемог та поразок), після чого вісімка найкращих зустрінеться у плей-оф формату Double Elimination, що передбачає верхню та нижню сітку.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background