Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Monte не зіграють у мінітурнірі за вихід на RMR до Shanghai Major 2024

Monte не зіграють у мінітурнірі за вихід на RMR до Shanghai Major 2024

Українська команда Monte не зіграє у мінітурнірі за вихід на RMR до Shanghai Major 2024. Все через скасування дискваліфікації російської команди PARIVISION.

Про це інформує турнірний оператор Perfect World.

Нагадаємо, у неділю Perfect World дискваліфікувала PARIVISION через те, що під час матчів закритої кваліфікації в одній кімнаті з гравцями був присутній тренер команди Іван «F_1N» Кочугов, який раніше отримав безстроковий бан від Valve.

Пізніше стало відомо, що F_1N ще кілька місяців тому подав апеляцію на бан до комісії з чесності в кіберспорті (ESIC) і вона була успішною. Проте тільки сьогодні вони офіційно повідомили Valve та Perfect World про своє рішення.

Таким чино російська команда зіграє на RMR-турнірі, а оголошений раніше мінітурнір між Monte, KOI та BLEED за вакантне місце скасовано.

На RMR-турнір пробилися організація Олександра Зінченка Passion UA ​​(вперше у своїй історії) та B8. Пряме запрошення отримали NAVI.

RMR-турнір відбудеться у LAN-форматі у Китаї з 17 по 24 листопада. Сам Perfect World Shanghai Major пройде з 30 листопада до 15 грудня. Це буде перший мейджор з CS у Китаї.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background