Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Мельгоса назвав склад молодіжної збірної України на матчі відбору з Англією та Сербією

Мельгоса назвав склад молодіжної збірної України на матчі відбору з Англією та Сербією

Молодіжна збірна України проведе свої наступні матчі у відборі на Євро-2025 (U-21) проти Англії та Сербії. Головний тренер команди Унаї Мельгоса викликав до розташування команди 24-х футболістів.

Про це повідомляє УАФ.

Так, 11 жовтня «синьо-жовті» зіграють з Англією у Борнмуті на стадіоні «Дін Корт». Початок гри – о 21:45 за київським часом.

15 жовтня у місті Стара Пазова у Спортцентрі ФСС відбудеться протистояння із Сербією о 21:30 за Києвом.

Склад молодіжної збірної України

  • Воротарі: Руслан Нещерет (Динамо Київ), Дмитро Ледвій (Рух Львів), Владислав Крапивцов (без клубу).
  • Захисники: Іван Єрмачков (Вердер, Німеччина), Тарас Михавко, Костянтин Вівчаренко (обидва – Динамо Київ), Володимир Салюк (Металіст 1925 Харків), Роман Дідик, Віталій Роман (обидва – Рух Львів), Артем Смоляков (Полісся Житомир), Ілля Крупський (Ворскла Полтава).
  • Півзахисники: Іван Варфоломєєв (Слован, Чехія), Максим Мельниченко (Полісся Житомир), Олег Очеретько (Карпати Львів), Валентин Рубчинський, Назар Волошин, Максим Брагару (усі – Динамо Київ), Єгор Ярмолюк (Брентфорд, Англія), Олександр Яцик (Зоря Луганськ), Олег Федор, Ілля Квасниця (обидва – Рух Львів), Максим Хлань (Лехія, Польща).
  • Нападники: Ігор Краснопір (Рух Львів), Ігор Горбач (Зоря Луганськ).

Нагадаємо, українці здобули вісім перемог у восьми матчах та оформили путівку до фінального турніру. Разом з Україною на сьогодні ліцензії для участі у форумі, що проходитиме з 11-го до 28 червня 2025 року, окрім Словаччини, мають Нідерланди та Іспанія. Ще дев’ять учасників визначаться за підсумками жовтневих поєдинків групового етапу, а три — у матчах плей-оф 11-19 листопада. 

Формування пар стикового етапу заплановане на 17 жовтня. Жеребкування фінального турніру за участі 16-ти збірних (чотири групи по чотири команди) відбудеться 3 грудня в Братиславі.

У фінальній частині Євро-2025 (U-21) виступатимуть 16 команд: Словаччина та ще 15 збірних, що приєднаються до неї за результатами відбору (дев'ять переможців груп, три найкращі команди серед володарів других місць та три переможці плей-оф, в якому гратимуть шість володарів других місць).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background