Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Інтер Маямі на виїзді обіграв Коламбус Крю

Інтер Маямі на виїзді обіграв Коламбус Крю

Інтер Маямі у матчі 32-го туру Східної Конференції ліги МЛС обіграв Коламбус Крю з рахунком 3:2.

На 45-й хвилині зустрічі Ліонель Мессі відкрив рахунок, а на п’ятій компенсованій хвилині до тайму аргентинець його подвоїв.

Після перерви господарям вдалося відіграти один м’яч зусиллями Дієго Россі, але на 48-й хвилині підопічні Херардо Мартіно знову відзначилася – гол в активі Луїса Суареса.

Пізніше Кучо реалізував пенальті та скоротив відставання до мінімуму, проте фактично відразу Коламбус Крю залишився у меншості – другу жовту отримав Руді Камачо. Навіть у нерівних складах у господарів був шанс врятувати гру, заробивши ще один пенальті. До точки знову підійшов колумбієць Кучо і не зумів переграти з неї Дрейка Каллендера.

Як результат, перемогу здобув Інтера Маямі. Участь у ній також взяв український захисник Сергій Кривцов, який вийшов на заміну на 76-й хвилині гри.

МЛС. Східна конференція. 32-й тур

  • Коламбус Крю – Інтер Маямі – 2:3 (0:2).

Зауважимо, що завдяки цій перемозі флоридський колектив достроково виграв регулярний сезон, завоювавши трофей MLS Supporters' Shield. Далі команди продовжать виступи в плей-оф, де поборються за головний титул – Кубок MLS.

Мессі, який є найтитулованішим гравцем в історії, виграв свій 46-й трофей у кар'єрі.

Інтер Маямі, маючи 68 очок, впевнено лідирує у Східній Конференції – Коламбус Крю є його найближчим переслідувачем, відстаючи на 11 пунктів.

Свій наступний двобій команда Херардо Мартіно проведуть 5 жовтня на виїзді проти Торонто.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background