Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Гірн звернувся до Фʼюрі та Джошуа: Якщо Тайсон програє Усику, проведіть два бої у 2025-му, а потім – на пенсію

Гірн звернувся до Фʼюрі та Джошуа: Якщо Тайсон програє Усику, проведіть два бої у 2025-му, а потім – на пенсію

Колишній володар титулу WBC у хевівейті Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24КО) та ексчемпіон у надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO) мають провести два бої у 2025 році, а потім – піти на пенсію.

Таку пораду дав промоутер британців Едді Гірн у разі поразки «Циганського короля» від українця Олександра Усика у реванші, передає Boxing News 24. 


«Дочекаємося 21 грудня і подивимося, що буде в бою Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі, а після цього, можливо, повернемось до питання реваншу проти Даніеля Дюбуа. Даніель, гадаю, свій наступний бій проведе у лютому.

Моя позиція така, що ми повинні битися з Тайсоном Ф’юрі. Якщо він програє Усику, моя порада Тайсону та Джошуа – проведіть два бої в 2025 році, а потім йдіть спокійно на пенсію. Якщо Ф'юрі переможе Олександра Усика, то Ей Джей зможе битися з Ф'юрі за звання об’єднаного чемпіона у надважкій вазі», – сказав він. 


Нагадаємо, чемпіон IBF Даніель Дюбуа (22-2, 21 KO) переміг Джошуа в ніч на 22 вересня. Він тричі відправив Ей-Джея до нокдауну, а в п’ятому раунді нокаутував. Дюбуа захистив титул чемпіона IBF, який отримав після того, як від нього відмовився Усик.

Усик завдав поразки Фʼюрі 19 травня. Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Реванш відбудеться 21 грудня у Ер-Ріяді.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background